Företagsevenemang hos oss

För företag erbjuder vi möjligheten att hyra hela VR World för privata evenemang, även utanför ordninarie öppettider. Det kan röra sig om en after work, en utbildningsaktivitet, en kundträff eller en julfest med extra krydda - ni bestämmer. Vi låter er pröva de bästa spelen och upplevelserna i en massa olika genres. Därtill ordnar vi med glädje olika typer av flerspelarupplevelser där ni kan spela i lag med eller mot varandra.

Minst tio personer krävs för att abonnera hela lokalen. Eftersom ni är ett slutet sällskap går det bra att ta med alkohol. Vi erbjuder även paket där mat ingår. Dels kan vi lösa enklare tilltugg så som snittar och ostbrickor på plats men även restaurangbesök på närliggande välrenommerade restauranger.

Ta en titt på våra populära paketlösningar eller kontakta oss för en specialare!

After-Work

10 - 45 pers
Trött på bowlingen? Dags att prova något både roligare och mer spännande! Under en timme låter vi er prova alla de bästa VR-spelen och upplevelserna samt fixar en femkamp eller andra typer av tävlingsspel.

Pris: 400:- /person ex.moms
Innehåller: 60 minuters speltid

Middagspaketet

10 - 45 pers
Slipp ödsla tid på att få ihop ett bra kvällspaket. Låt oss lösa biffen istället! Vi erbjuder 90 minuters speltid samt bokning på en närliggande välrenommerad restaurang i er smak.

Pris: 550:- /person ex. moms + kostnad för maten.
Innehåller: 90 minuters egen speltid i arkaden samt restaurangbesök. 550 kr per person samt kostnad för maten. Vi samarbetar med flera restauranger i närområdet. Ring eller mejla oss för fullständig offert.

Helkvällen

20 - 45 pers
Upp till fyra timmars roligt spelande i lokalen. Ta med hela stora kontoret eller varför inte bjuda in favoritkunderna till ett spännande privat evenemang de får svårt att säga nej till.

Pris: 800:- /person ex. moms
Innehåller: 240 minuter helt egen speltid i arkaden. Tilltugg ingår.
Kontakta oss så skapar vi tillsammans en oförglömlig upplevelse för dig och ditt team!